dimecres, 28 d’octubre del 2009


LA CASTANYADA
Demà farem panellets. Avui ja hem vist com els feia el pastisser. Divendres vindrà la castanyera a visitar els nostres alumnes al matí, i a la tarda...........els nens i nenes ballaran una dansa i cantaran una cançó. Ja fa dos dies que estan assajant. Potser als pares i mares al final us farem participar una miqueta.
Us hi esperem a tots i totes!!!!

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Jornada de portes obertes






Avui l'escola Valldaura, ha celebrat la jornada de portes obertes, que s'havia posposat a l'inici de curs. Unes 150 persones s'han acostat al recinte, per visitar els mòduls i descobrir els racons dels nens i nenes de P3, que aquest any han estrenat les instalacions.

Ha estat un dia molt bonic, ple de nervis i il·lusió, on pares, mares, familiars i curiosos han pogut visitar per primer cop, tots els equipaments de que disposa l'escola.

Desde feia dies, les mestres, han estat treballant moltes hores, perque tot estigués llest pel dia d'avui. I han acosenguit un ambient molt bonic, i acollidor, que a tothom ha agradat molt.

Destacar la notable absencia (quina vergonya), de personalitats d'educació, de la generalitat, de l'ajuntament i de l'associació de veins del barri de Valldaura, que han girat l'esquena a aquest nou i estrenat projecte.

Només animar a la Montse, la Núria, la Mercé i a la resta de persones de l'escola, ha seguir treballant amb tanta empenta i energia, perque tot segueixi tant be com fins ara. Moltes gràcies !


dijous, 22 d’octubre del 2009

Dies d'aigua ...














Aquests últims dies ha anat plovent, no es que hagi plogut molt fort, però ha anat fent ... i aquestes son les conseqüències de tenir les vores de l'escola potes amunt , la terra argilosa, es diposita damunt del sauló, i el pati no s'eixuga mai ... vaja que els nens i nenes no poden sortir al pati.

També podreu comprovar el forat que es forma al costat del fanal, i el petit "nyap" que han fet al costat de l'entrada, que també esta ple de bassals ...

Be, tot això i més ho podreu veure dissabte a la jornada de portes obertes ...

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Jornada de portes obertes


Dissabte vinent, 24 d'octubre , es realitzarà la jornada de portes obertes, posposades en el seu dia, de l'escola Valldaura. L'horari serà d'11 h. a 13 h.




dimarts, 13 d’octubre del 2009

Actuacions a l'escola ...



Han fet unes serie de reparacions al pati de l'escola, han posat nova sorra, al damunt de la terra vermella, i han fet una petita "obra" al costat de la portada d'entrada, amb 4 blocs ...



Però heu vist que ens estan posant l'aire condicionat als mòduls ?

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Fa 4 dies ...







Fa 4 dies que va ploure, i avui els nens i nenes de l'escola, encara tenen el pati enfangat ... quan les coses no s'ha acaben de fer be ... 4 gotes, deixen les instal·lacions malmeses ...



















Els senyals de "zona escolar" ja fa uns dies que estan col.locats, però encara falten arreglar les voreres properes, que alguns son d'una alçada considerable, i fa el pas de cotxets, carrets, i demés força incomodes ...