dissabte, 24 d’octubre del 2009

Jornada de portes obertes






Avui l'escola Valldaura, ha celebrat la jornada de portes obertes, que s'havia posposat a l'inici de curs. Unes 150 persones s'han acostat al recinte, per visitar els mòduls i descobrir els racons dels nens i nenes de P3, que aquest any han estrenat les instalacions.

Ha estat un dia molt bonic, ple de nervis i il·lusió, on pares, mares, familiars i curiosos han pogut visitar per primer cop, tots els equipaments de que disposa l'escola.

Desde feia dies, les mestres, han estat treballant moltes hores, perque tot estigués llest pel dia d'avui. I han acosenguit un ambient molt bonic, i acollidor, que a tothom ha agradat molt.

Destacar la notable absencia (quina vergonya), de personalitats d'educació, de la generalitat, de l'ajuntament i de l'associació de veins del barri de Valldaura, que han girat l'esquena a aquest nou i estrenat projecte.

Només animar a la Montse, la Núria, la Mercé i a la resta de persones de l'escola, ha seguir treballant amb tanta empenta i energia, perque tot segueixi tant be com fins ara. Moltes gràcies !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada